[VIDEO] Veg Fish Farm Thai Restaurant

0
5

NIKMATI masakan Thai di restoran atas air ini dengan dikelilingi alam semulajadi dan ikan2 memang sesuatu yang menarik. Hanya 25 minit dari KL!

Terdapat lebih daripada 100 jenis menu yang kebanyakannya disediakan dengan seafood hidup dan sayuran tanaman sendiri bebas racun perosak – jadi rasanya lagi segar dan manis.

Menu yang wajib dicuba termasuk Butter Crab, Bayam Goreng Rangup, Ikan Stim Limau ala Thai, Somtam, Lala Goreng Cili, Ayam Kampung Goreng Daun Limau, Tomyam Seafood dan Mango Sticky Rice.

Antara tarikan lain di sini ialah:

– Penghantaran makanan dengan bot
– Seafood dan kambing bakar kayu arang
– Makan tiram hidup yang baru dibuka
– Beri ikan-ikan makan, pasti disukai oleh anak-anak
– Makan di bawah bintang-bintang, tepi kolam atau di pondok
– Lebih daripada 20 jenis dessert Thai
– Hiburan nyanyian lagu-lagu Thai
– Beli sayur, telur ayam kampung dan barangan buatan Thailand

Mesti datang dan mengalami restoran yang cantik dan unik ini, seronok datang makan dan janji balik puas hati!

**Restoran ini tidak mempunyai sijil halal

【Veg Fish Farm Thai Restaurant】
KM4, Jalan Ampang, Hulu Langat
68000 Ampang, Selangor
Operasi: 11am – 11.30pm
Booking: 012-278 8193

Veg Fish Farm Thai Restaurant

Nikmati masakan Thai di restoran atas air ini dengan dikelilingi alam semulajadi dan ikan2 memang sesuatu yang menarik. Hanya 25 minit dari KL!Terdapat lebih daripada 100 jenis menu yang kebanyakannya disediakan dengan seafood hidup dan sayuran tanaman sendiri bebas racun perosak – jadi rasanya lagi segar dan manis.Menu yang wajib dicuba termasuk Butter Crab, Bayam Goreng Rangup, Ikan Stim Limau ala Thai, Somtam, Lala Goreng Cili, Ayam Kampung Goreng Daun Limau, Tomyam Seafood dan Mango Sticky Rice.Antara tarikan lain di sini ialah:- Penghantaran makanan dengan bot- Seafood dan kambing bakar kayu arang- Makan tiram hidup yang baru dibuka- Beri ikan-ikan makan, pasti disukai oleh anak-anak- Makan di bawah bintang-bintang, tepi kolam atau di pondok- Lebih daripada 20 jenis dessert Thai- Hiburan nyanyian lagu-lagu Thai- Beli sayur, telur ayam kampung dan barangan buatan Thailand Uols mesti datang dan mengalami restoran yang cantik dan unik ini, seronok datang makan dan janji balik puas hati!**Restoran ini tidak mempunyai sijil halal【Veg Fish Farm Thai Restaurant】KM4, Jalan Ampang, Hulu Langat68000 Ampang, SelangorOperasi: 11am – 11.30pmBooking: 012-278 8193#ThaiFood #HuluLangat #Makan #Seafood #LiveSeafood #Ampang #Selangor #Fish #Crab #Farm #Food #Fresh #Sedap #PorkFree

Posted by My Makan TV on Selasa, 1 Januari 2019

 

Please follow and like us:
error

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here