Madammu bersama pasukan @gengcantiknoir untuk siri jelajah NOIR AJL36.

SELEPAS empat tahun membina nama dan mengukuhkan kedudukan jualan rangkaian produk di pasaran, tahun ini syarikat Noir Health & Beauty Sdn. Bhd., buat pertama kali tampil sebagai penaja utama kemuncak Anugerah Juara Lagu edisi ke-36 (AJL36).

Syarikat yang bersandarkan kecantikan halal dan premium yang diasaskan oleh Eriyca Baiduri itu bakal membawa debaran anugerah yang mengangkat bakat komposisi itu ke pelusuk negara dengan program Jelajah NOIR AJL36.

Eriyca Baiduri atau Madammu merupakan pengasas produk NOIR.

Menurut Eriyca Baiduri Abdul Rashid atau lebih mesra dikenali sebagai Madammu sejak tahun 2017, bagi menghangatkan program jelajar NOIR AJL36, beliau memperkenalkan pasukan #gengcantiknoir sebagai jentera utama mengemudi siri jelajah tersebut.

Madammu yang baru-baru ini turut muncul di pentas Semi Final Muzik Muzik 36 (SFMM36) amat teruja dengan kolaborasi strategik bersama program hiburan televisyen paling popular Itu.

Siri jelajah itu dijangka bermula 24 Januari ini dan tamat pada 26 Februari depan dengan #gengcantiknoir bakal menemui khalayak di Utara, Selatan, Pantai Timur hinggalah ke Lembah Klang.

“Ia juga merupakan misi mempromosi program usahawan NOIR dengan objektif ingin menarik lebih ramai wanita yang ingin memulakan perniagaan tanpa modal dan boleh mencapai pendapatan hingga RM10,000 sebulan.

“Tak ketinggalan untuk mempromosi jenama produk ini dan bertemu Madammu secara dekat,” katanya.

Pada acara SFMM36 itu, Khai Bahar dan Aina Abdul yang layak sebagai finalis AJL36 turut dinobat sebagai Penyanyi Pilihan NOIR.

Madammu meraikan pemenang Purple Bonanza baru-baru ini.

Sementara itu, pada 31 Disember lalu juga, jenama ini menganjurkan sebuah acara bagi menghargai ejen, stokis atau ahli menerusi Majlis Penyampaian Hadiah Purple Bonanza.

“Pertandingan dianjurkan sejak Februari hingga Ogos lalu yang menawarkan ganjaran hebat dengan sebuah Proton X50 kepada pemenang utama dan dua buah Proton Iriz serta 10 buah motosikal kepada ahli berprestasi tinggi yang menang dalam Cabutan Bertuah Purple Bonanza.

“Walaupun dunia dilanda pandemik dan ramai yang terkesan, namun NOIR berjaya membuktikan bahawa jenama produk kecantikan tempatan ini kalis cabaran dan berjaya menghasilkan usahawan wanita yang mampu menjana pendapatan bulanan sehingga puluhan ribu ringgit,” jelas Madammu.

Bercerita tentang produk keluaran syarikatnya, Madammu dengan bangga berkata, NOIR pernah dinobatkan sebagai Produk Penjagaan Kulit Premium Terbaik di Asia Halal Brand Award (AHBA) 2019.

Malah, NOIR turut menerima Anugerah Superbrands Malaysia 2020 dalam Kategori Kesihatan & Kecantikan dan The BrandLaureate – The World’s BestBrands e-Branding Awards dalam kategori “Cosmetic and Skin Care Solution.

NOIR muncul sebagai penaja utama AJL36.

“Layari www.jelajahnoirajl36.com untuk butiran lanjut siri jelajah ini.

“Ikuti juga perkembangan semasa di Facebook dan Instagram NOIR Health & Beauty,” katanya.
-BebasNews.

Leave a Reply